missie.

Onze missie? BOUWEN OP MAAT VAN A-Z!

Bij blanco.architecten staan onze klanten centraal in de zoektocht naar doeltreffende (ver)bouwoplossingen. Wij zijn ervan overtuigd dat verrassende creaties altijd het resultaat moeten zijn van teamwork: alleen ga je sneller, samen geraak je verder. Onze visie en aanpak reiken naar iedereen die deze waarden deelt en ze wenst toe te passen op zijn of haar (ver)bouwproject.

Hierbij hanteren we volgende kernwaarden:

CREATIEF REALISTISCH

Ongeacht de schaal of het bouwprogramma willen we op een realistische en pragmatische manier geslaagde projecten realiseren. Hierbij streven naar de meest optimale relatie tussen interieur en exterieur, tussen uw gebouw en de omgeving.  We denken vanaf de start van een dossier na over praktische haalbaarheid, noodzaak, budget en (technische) detaillering zonder aan creativiteit in te willen boeten. We bewaken daarbij nauwkeurig de balans tussen ruimtelijke kwaliteit en de noodzakelijke normen en bouwvoorschriften.

MAATWERK

Iedere klant en elke site heeft een eigen karakter, een eigen wil, eigen (budget)voorwaarden en specifieke mogelijkheden. Ieder gebouw is dus een op maat gemaakte oplossing. Het samenwerken van al die factoren willen wij nauwgezet begeleiden en bewaken. Voor de meesten onder jullie is een (ver)bouwproject “once in a lifetime”!

DIENSTEN

Tijdens het bouwproces willen we u zo optimaal mogelijk begeleiden door middel van duidelijke communicatie en goede afspraken. (Ver)bouwen kan een hobbelig traject zijn waarbij de emoties soms kunnen oplopen; wij doen er alles aan om dit zo aangenaam en inspirerend mogelijk te laten verlopen.  Hiervoor hanteren we een gestructureerde werkmethodiek met oog voor detail en een grote technische precisie en kwaliteit. Wij voorzien een persoonlijke begeleiding doorheen het hele ontwerp- & bouwproces waarbij we onze opdrachtgever maximaal trachten te ontzorgen. In dat hele proces zijn wij bovendien graag uw belangrijkste aanspreekpunt.

THUIS

Onze opdrachtgevers en hun (ver)bouwprogramma staan centraal binnen onze architectuur. Zichtlijnen, oriëntatie en ruimtes zijn belangrijker dan theoretische energiemodellen. Onze focus ligt dan ook in eerste instantie op een performante gebouwschil en de intelligente maar ook creatieve inrichting van uw gebouw. De technieken zijn het logisch gevolg, staan ten dienste van u en uw woning/gebouw maar nemen nooit de overhand in onze ontwerpen.
Met deze aanpak willen we graag van uw droom uw thuis maken.

TEAM

blanco.architecten is een team. Een professionele werkomgeving met respect voor eenieder die zijn of haar steentje bijdraagt. Een plek waar we zowel zakelijk als menselijk overeenkomen. Elke medewerker moet de visie en waarden van ons kantoor kunnen uitdragen en fier kunnen zijn op onze projecten. Naast de creatieve en technische kwaliteiten van ieder individu is de synergie van ons team zeer belangrijk want ook bij blanco.architecten geldt dat het geheel groter is dan de som van de delen.

team.

KEVIN VAN PUYVELDE

vennoot

ir. architect-bestuurder

VINCENT VAN DEN BROECKE

vennoot

architect-deskundige

PERNILLE TERNDRUP

architect

EVELIEN SNOEKS

interieur architect

ELLEKE HEYVAERT

ir. architect

VALERIE FRYNS

architect

KATJA KUMPS

interieur architect + admin

DURIM CEKAJ

architect

ELS STAS

architect

MARGOT MISSOORTEN

ir. architect

YANNICK SMEETS

architect

NIKA

pup-lik relations